ik hou zielsveel van het leven!

Waar ik vroeger voornamelijk in mijn hoofd leefde en ‘voelen’ alleen wat voor watjes vond, weet ik nu op een diep niveau dat juist daar het echte leven zich afspeelt.

Ik heb geleerd om mijn gevoeligheid en intuïtie in te zetten als kracht, het tekent mij ten voeten uit!

Jarenlang paste ik me aan

Ik ging als een grijze muis in de grote massa op en leefde het leven wat anderen voor mij bedacht hadden. Tot het breekpunt kwam en ik die manier van (over)leven niet meer trok, er grote gamechangers in mijn leven kwamen en ik ontwaakte: dit is niet waarvoor ik op deze aardbol geland ben.

Hierna begon mijn zoektocht naar mijn zielsmissie, die ik vond in de uitspraak van Erasmus:

mogen zijn wie je bent, dát is geluk!

Na jarenlang als personeelsfuntionaris en redacteur gewerkt te hebben, heb ik in 2019 een opleiding voor (natuur)coaching gedaan. Ondertussen was ik als zelfstandig ondernemer gestart en hielp ik mede-ondernemers met het vertalen van hun passie in woorden voor websites, brochures en andere tekstuitingen.

Met dat ‘woord-toveren’ ga ik nu een stapje verder en dieper. Ik teach, coach en inspireer, alles met één doel: jou helpen jouw unieke woorden & stem te vinden, om vanuit die krachtplek je podium te pakken.

Ik word zielsgelukkig als ik levens zie veranderen en draag daar graag mijn steentje aan bij.

Daarbij kijk en voel ik net een stukje verder dan de oppervlakte, ik neem niets voor zoete koek aan en je houdt mij dan ook niet makkelijk voor de gek 😉

Je vindt me regelmatig op m’n lievelingsplek, de pure natuur. Maar ook met down to earth spiritualiteit, energiewerk, goede gesprekken en een flinke teug Mediterrané maak je mij heel blij.

Dankbaar voor de levenslessen, diepe dalen en ook prachtige bergtoppen, kan ik nu zeggen: ik hou zielsveel van het leven!

Liefs Henny

Mogen zijn wie je bent

dat is geluk!

wil je graag contact om te kijken of wij een match zijn?

 Of heb je een vraag over de businessretreats, zoek je een spreker of heb je ideeën voor samenwerking?

Laat een bericht achter, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Leuk je te leren kennen!

 

3 + 6 =