even uitzoomen

Een andere omgeving, frisse energie, pure natuur, totale ontspanning, alleen aandacht voor jou & je bedrijf, dát zijn de magische ingrediënten die een Time to Shine businessretreat zo enorm waardevol maken.

Na een retreat voel jij je opgeladen, zit je vol nieuwe inspiratie en heeft je energie een enorme boost gekregen en wil je niets liever dan jezelf uitspreken en shinen!

3 soorten retreats

Ik bied verschillende vormen businessretreats aan, met allemaal dezelfde doelen:

Door lichaamswerk (meditatie, reiki en yoga), de relaxte sfeer in de pure natuur én door krachtige oefeningen, kom je in contact met je soul purpose en innerlijk vuur.

Daardoor ga je in je kracht staan, oftewel: je gaat je ‘why’ weer vanuit je tenen voelen, verwoorden én podium geven.

We verbinden ons als hart-ondernemers, inspireren en empoweren elkaar & hebben het super gezellig!

one day businessretreat

Jouw bedrijf is een reflectie van jouw energie.

Tijdens dit retreat maken we verbinding met jouw energie & de energie van jouw bedrijf, zodat je deze unieke connectie kunt herkennen, voeden en koesteren.

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor dit businessretreat, wat op donderdag 9 september op Buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum zal plaatsvinden. Klik op de button hieronder voor meer informatie.

 

weekend businessretreat

 Omdat we tijdens een weekend wat meer tijd hebben, geven we extra aandacht aan ontspanning, bijvoorbeeld door  yoga en meditatiesessie. Ook is er ruimte voor gastworkshops.

Tijdens een weekend retreat (Nederland, na de zomer) ligt de nadruk op de verbinding met jezelf & je soul purpose, zodat jij weer in alignment komt en je missie (weer) helemaal voelt.

Ik ben dit businessretreat nog aan het ontwikkelen, maar je kunt je alvast aanmelden voor de wachtlijst, dan krijg je als eerste alle informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven.

 

week businessretreat

Een compleet andere omgeving, een hoge energy vibe en een heleboel zon doet wonderen. Dit retreat zal waarschijnlijk in het najaar van 2021 plaatsvinden in Zuid Spanje.

Maximale ontspanning, gezelligheid en deep dive-sessies, gegarandeer dat jij na na deze week volledig opgeladen weer naar huis gaat.

Ook dit businessretreat is nog in ontwikkeling, maar je kunt je alvast aanmelden voor de wachtlijst, dan krijg je als eerste alle informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven.

 

It doesn’t take time

It just take alignment

Stel je vraag!

Heb je een vraag over de businessretreats, zoek je een spreker of heb je ideeën voor samenwerking?

Laat een bericht achter, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Leuk om kennis met te maken!

 

8 + 1 =